Idag eftermiddag är barnen med Markus hos några kompisar och jag tänkte överraska dem med svenska krämbullar. Får se hur det blir. Det är första gången jag gör dem, och jag märkte dessutom att jag inte har någon mjölk, bara mandelmjölk.
Mandelmjölk borde funka det med - det är ju mest vätskan som behövs. Jag har en bekant som bakar med vatten eftersom hon är vegan - det som händer är mest att de blir sötare - inte så fylliga i smaken :-)
Mandelmjölk borde funka det med - det är ju mest vätskan som behövs. Jag har en bekant som bakar med vatten eftersom hon är vegan - det som händer är mest att de blir sötare - inte så fylliga i smaken :-)
Jo, det funkade. Sjalva kramen blev kanske vattnigare an den skulle blivit med mjolk, men bullarna kande man igen skillnad pa. Men i det stora hela blev de lyckade!
Mandelmjölk borde funka det med - det är ju mest vätskan som behövs. Jag har en bekant som bakar med vatten eftersom hon är vegan - det som händer är mest att de blir sötare - inte så fylliga i smaken :-)
SvaraRaderaMandelmjölk borde funka det med - det är ju mest vätskan som behövs. Jag har en bekant som bakar med vatten eftersom hon är vegan - det som händer är mest att de blir sötare - inte så fylliga i smaken :-)
SvaraRaderaJo, det funkade. Sjalva kramen blev kanske vattnigare an den skulle blivit med mjolk, men bullarna kande man igen skillnad pa. Men i det stora hela blev de lyckade!
SvaraRadera